keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Nuorten ja aikuisten viikonloppukurssit keväällä 2018


Keväällä 2018 viikonloppukursseista löytyy kaksi kurssia, jotka soveltuvat täysin aloittelijoille ja henkilöille jotka eivät ole harrastaneet aiemmin musiikkia mutta ovat kiinnostuneita musiikkiharrastuksesta.

Cajonrumpujen kurssi 14. - 15.4. 
Cajon on trendikäs soitin, jolla taipuu monen genren musiikin rytmittäminen sambasta iskelmien kautta radio poppiin sekä rokkiin. Musiikkiopistolta löytyy lainasoittimia, joten omaa ei tarvitse olla. Varoituksena kuitenkin, että kurssin jälkeen saattaa iskeä yllättävä himo hankkia oma cajon!
Kurssi alkaa ihan A:sta, joten hyvin voit tulla mukaan vaikkei aiempaa musiikkiharrastusta olisi. Kurssin 4 opetustuntia jakautuu kahdelle päivälle (2 tuntia per päivä). Hintaa kurssilla kukkarolle sopiva 40 €. Kurssia vetää musiikkiopiston pop/jazz rumpujen opettaja Kari Airola.

Samana viikonloppuna pidetään iPad / Garagebandin kurssi
Jokaisen iPadista ja jopa iPhonesta löytyy Garageband valmiina, mutta osaatko tehdä sillä kappaleen? Garageband on popmusiikoiden ja harrastajien keskuudessa suosittu sovellus, jolla saat suhteellisen kätevästi äänitettyä omia kappaleita.
Äänityksen harjoittelun lomassa opit kuin varkain biisin tekemisestä lyhyen oppimäärän. Kurssin 4 tuntia jakautuu lauantaille ja sunnuntaille puoliksi. Kurssin hinta on 40 €. Musiikkiopistolta löytyy kurssia varten iPadeja. Kurssin opettajana toimii pop/jazz musiikin sekatyöläinen Kari Airola.

Ilmoittaudu kursseilla mukaan tästä:
https://kum.eepos.fi/#/forms/15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti