perjantai 22. huhtikuuta 2016

Koulumusikantit -tapahtuma oli huikea!

Kevään 2016 Koulumusikantit -tapahtuma oli iloinen, värikäs ja kuuma!
Esiintyjiä tapahtuman yhteydessä olleessa konsertissa oli reilut 80. Tämän myötä pieneen Juhani Aho-saliin ahtautui reilu kaksisataapäinen yleisö lisäpenkkien avulla. Tunnelma oli tiivis, mutta kuitenkin yhteisöllinen. Ensi vuonna tapahtumaa pitää miettiä uudesta näkökulmasta, että saisimme kaikki 280 koulumusikanttia tuotua lavalle! :)


Taisi monia koulumusikantti artistia vähän jännittää esiintyminen. Sen verran vilskettä ja vilinää oli tapahtuma-alueella ennen konserttia. Sainpas konsertin aikana oman yksityisshown reippaalta kitararyhmältä. Tämä opintosihteeri päivysti tapahtuma-alueella omalla pisteellään konsertin ajan.

Minä - opintosihteeri Saara - koitin hyvin tosissani kertoa musiikkiopistomme toiminnasta

Toivottavasti kaikki toiminnasta kiinnostuneet saivat vastauksen kysymyksiinsä joka minulta tai opettajiltamme. Olimme kaikki pukeutuneet iloiseen KUM oranssiin.

Piano-opettajat Henri ja Paavo ohjaavat kuulijoita konserttisaliin

Bändiopettajat Pasi ja Anssi
Konsertti sisälsi piano-, kitara-, bändi- ja huiluesityksiä. Varmasti löytyi jokaiselle jotakin! Kukaan ei varmasti kiinnittänyt huomiota yleisön seassa puikkelehtineeseen rehtoriin joka on innokkaasti napsi nämäkin kuvat tästä kirjoituksesta.
Toivottavasti värikkäät karkit ja tikkukaramellit miellyttivät esiintyjiämme.

Olitko sinä tapahtumassa? Mitä mieltä olit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti